VEZZANI

"Na vašoj web stranici našao sam proizvod koji mi se sviđa. Riječ je o kipu Majke Božje od 40cm. Zanima me postoji li takav kip od 60cm?"

Proizvodi prikazani na našoj web stanici predstvaljaju samo mali dio ponude ljevaonice umjetnina Vezzani. Za veći izbor, pozivamo vas da nas posjetite u našem izložbenom salonu u Odri, Novi Zagreb. Radujemo se vašoj posjeti!

"Primjetila sam da su brončana vaza i lampaš koji mi se sviđaju malo drugačije boje nego ruža koju bih također voljela staviti na spomenik. Je li to i u stvarnosti tako?"

Zbog skeniranja, fotografiranja i pripreme materijala za web stranicu dolazi do malih razlika i odstupanja u nijansama boje među nekim proizvodima. Iako, i u stvarnosti postoje neke generalne razlike, pa su tako brončani kipovi i slova uvijek malo tamniji od vaza i lampaša i slično. Proizvode je stoga ipak najbolje pogledati u živo u našem izložbenom prostoru.

FOTOKERAMIKA

"Naručili bismo izradu fotografije na porculanskoj pločici. Kako da vam dostavimo fotografiju?"
Fotografiju možete poslati poštom ili ju donijeti na našu adresu. Također, možete ju sami skenirati i poslati putem elektroničke pošte (e-mail), na našu mail adresu : [email protected].

"Čini mi se najjednostavnije i najbrže skeniranu fotografiju poslati e-mailom. Na što da obratim pažnju kod skeniranja?"
Jednostavno je skenirati fotografiju. U izborniku, prije skeniranja, obratitie pažnju da selektirate samo fotografiju i da ne skenirate cijelu A4 površinu skenera.
Namjestite rezoluciju na 300dpi. Ukoliko imate još pitanja ili nedoumica u vezi skeniranja molimo vas da nam se obratite.

"Što kada fotografija na porculanskoj pločici bude gotova, kako i gdje da je preuzmemo i platimo?"
Gotovu sliku možete preuzeti na našoj adresi ili je možemo poslati poštom. Slike poslane poštom plaćaju se pouzećem.

"Svidjele su nam se knjige u porculanu. Naručili bismo knjigu, no imamo neke svoje zamisli u vezi sadržaja i dizajna."
Knjige u našem katalogu i na web stranici predstavljaju samo primjer kako one mogu izgledati. Svaka slika, knjiga ili pergament unikatni je proizvod izrađen u suradnji i prema željama naručitelja.

"Posjedujemo crno-bijelu fotografiju a na spomenik bi željeli staviti sliku u boji. Mogu li se crno-bijele slike bojati?"
Crno-bijelu fotografiju možemo obojati i izraditi porculansku sliku u boji. Sam postupak bojanja ne naplaćujemo, već na kraju plaćate samo porculansku sliku u boji.

AKEMI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris niesi ut aliquip ex ea commodo consequat.sed do eiusmod tempor incididunt ut quis labore et doliore magna aliqua.

POSLOVNA SURADNJA

"Vlasnik sam klesarskog obrta i bavim se izradom spomenika te ugradnjom nadgrobne galanterije i porculanskih slika. Zanima me imate li katalog u tiskanom obliku ili kakve druge propagandne materijale?"
Drago nam je da vas zanima naš program. Pozivamo vas da nas posjetite u našem izložbenom salonu u Odri, Novi Zagreb. Ukoliko vam to nije zgodno ili ste iz drugih dijelova Hrvatske, može vas posjetiti naš prodajni predstavnik, uručiti vam kataloge u tiskanom obliku i upoznati vas sa načinom i uvjetima poslovanja. Radujemo se suradnji!

Product Enquiry

Scroll to Top