Povijest tvrtke

 • 1994

  OSNUTAK

  Trgovačko društvo TMD d.o.o. osnovano je 1994. godine sa temeljnim kapitalom u iznosu od 240.000 kuna.

 • 1996

  VEZZANI

  Od 1996 godine ostvarujemo se kroz suradnju sa Grupacijom VEZZANI postavši zastupnik i distributer te renomirane talijanske ljevaonice umjetnina za Republiku Hrvatsku. Tvrtka Vezzani s.p.a. djeluje od 1943. kako na talijanskom tako na međunarodnom tržištu a kreativnost i uslužnost, spojeni sa vrhunskom tehnologijom i umjetničkim znanjem samo su neki od razloga zašto se, skoro 70 godina, svjedoči prestižu Ljevaonice umjetnina Vezzani.

 • 2001

  FOTOKERAMIKA

  Tvrtka TMD 2001. godine kreće sa programom izrade porculanskih slika za nadgrobne spomenike i od tada, osluškujući potrebe tržišta, gradi prepoznatljivo mjesto, nastojeći kvalitetom i iskustvom opravdati povjerenje i višegodišnju suradnju sa brojnim poslovnim partnerima.

 • 2005

  CEABIS

  Predstavljamo se također i distribucijom proizvoda talijanske tvrtke CEABIS, članicom Grupacije Vezzani u proizvodnji opreme za pogrebne usluge, rashladnih sustava te druge bolničke opreme i opreme za groblja.

 • 2015

  AKEMI

  Svjetski poznata njemačka tvornica AKEMI od 1933. stvara i razvija sredstva za zaštitu i čišćenje kamena, impregnacija i ljepila za kamen a u današnje je vrijeme ime AKEMI u industriji kamena sinonim za kvalitetu i funkcionalnost. Počevši sa suradnjom 2015. godine izuzetno smo ponosni što smo danas zastupnici tvrtke AKEMI za Republiku Hrvatsku.

 • 2016

  STONATO

  Od 2016. ukrase za spomenike od granita, mramora i kamena nudimo Vam kroz program STONATO. Prepoznatljivi, unikatni nadgrobni ukrasi od raznih vrsta granita odlikuju se visokom kvalitetom završne obrade, politurom te finoćom izrade i dizajna.

 • 2018

  ALTITECH

  Suradnju sa tvrtkom ALTITECH, specijaliziranim proizvođačem sustava za pjeskarenje kamena, od manjih pjeskarilica do velikih, složenih CNC sustava za pjeskarenje kamena započinjemo 2018. godine.

 • 2020

  GRAVIRANJE U GRANITU

  CNC strojem za graviranje na granitu i godinama stvaranim iskustvom u obradi fotografije izrađujemo slike visoke razlučivosti i kvalitete nastojeći postaviti i održati visoke standarde i na ovom polju.

Product Enquiry

Molimo Vas da popunite podatke kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati u vezi ovog proizvoda. Hvala Vam na iskazanom interesu!